Bingo FM Bingo FM Bingo FM Bingo FM

- advertentie -

Twee verdachten vervolgd voor mishandelen Overvechtse winkelier

UTRECHT - In de zaak van de mishandelde winkelier in Overvecht worden twee Utrechtse vrouwen vervolgd.

In augustus vorig jaar stal een vrouw een aantal paar schoenen uit een winkel in Shoppingcenter Overvecht. Toen Sergen, die tijdens de diefstal in de winkel stond, de vrouw daar een week later mee confronteerde, werd hij in elkaar geslagen en ontvoerd.

Het Openbaar Ministerie laat nu aan RTV Utrecht weten dat er twee verdachten zijn in deze zaak. Beide vrouwen worden vervolgd voor openlijke geweldpleging in vereniging. En van de verdachten wordt ook vervolgd voor de diefstal. Volgens het OM is er geen sprake van ontvoering. "Het slachtoffer is vrijwillig meegelopen naar zijn eigen auto. Dan kan je dus niet spreken van ontvoering."

ONTVOERING

Sergen is boos dat de verdachten niet worden vervolgd voor ontvoering. "Ik vind dit echt ongelofelijk. Ik ben niet vrijwillig meegelopen. Ik was bewusteloos en ben meegesleurd. Ik was buiten westen. Ik ben urenlang gedwongen rondgereden in mijn eigen auto, m'n bebloede shirt is afgepakt en ik ben bedreigd om geen aangifte te doen. Dat is gewoon ontvoering."

Dat het OM de verdachten vervolgd voor openlijke geweldpleging en mishandeling in vereniging kan strafverzwarend werken. In september staan de verdachten voor de politierechter. Sergen is van plan om gebruik te maken van zijn spreekrecht, zodat hij de rechter uit kan leggen wat deze hele situatie met hem gedaan heeft.


Reageren op dit bericht? Mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.
Nieuwsoverzicht uit de Domstad

- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -