Bingo FM Bingo FM Bingo FM Bingo FM

- advertentie -

Kapper knipt voor KIKA, koning laat uitnodiging schieten

UTRECHT - Hassan Ibach en de medewerkers van zijn kapperszaak Sipan Style knippen zich een slag in de rondte voor het goede doel. Klanten van de salon aan de Voorstraat in Utrecht bepalen vandaag zelf wat betalen voor een knipbeurt, alle opbrengsten gaan naar KIKA. "Godzijdank is het heel druk vandaag."

"We zijn vandaag om 10.00 uur begonnen, godzijdank is het zo druk. We hopen zoveel mogelijk geld in te zamelen", vertelt Ibach. Het is niet de eerste keer dat de kapper geld inzamelt voor het goede doel en voor de tweede keer nodigt de kapper de koning en koningin uit om langs te komen. Vorig jaar moest het koninklijk paar verstek laten gaan, maar dit jaar had Ibach goede hoop dat ze wel langs zouden komen. Maar helaas, om 11.00 ploft een koninklijke brief op de mat: het is "onmogelijk om aan het verzoek tegemoet te komen".

De koning en koningin hebben blijkbaar geen knipbeurt nodig, maar genoeg andere klanten wel. De motivatie voor Ibach is persoonlijk, zijn dochter Elizar heeft de ziekte gehad. "Gelukkig is nu alles weg en is alles gezond. Ze is op de wereld gekomen met kanker. We waren drie jaar in het ziekenhuis voor operaties en zware chemo's."

Elizar helpt tegenwoordig haar vader waar ze kan en hoopt zelf ook op een toekomst in de haarknipperij. Maar haar salon wordt wel net even iets uitgebreider dan die van haar vader. "Ik wil een grote salon. Met een hoekje voor behandeling, een hoekje voor make-up, een hoekje voor haar en een hoekje voor nagels."


Reageren op dit bericht? Mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.
Nieuwsoverzicht uit de Domstad

- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -