Bingo FM Bingo FM Bingo FM Bingo FM

- advertentie -

Dief die man van trap duwde op Utrecht Centraal nog voortvluchtig

UTRECHT - De politie zoekt getuigen die iets gezien hebben van de vluchtende winkeldief op Utrecht Centraal die gisteravond een man van de trap duwde.

De dief probeerde te ontkomen nadat hij wat had gestolen bij een drogist in de Stationshal. In zijn vlucht botste tegen hij een voorbijganger, die daardoor van de trap viel. De man kwam daarbij ongelukkig op zijn hoofd terecht. Er werd daarom onder meer een traumahelikopter opgeroepen voor medische assistentie. Het slachtoffer is naar het ziekenhuis gebracht.

De winkeldief wist te ontkomen en sprong op een trein richting Rotterdam. De politie wilde de man daar opwachten, maar de dief wist te ontkomen. Mogelijk is de duwende dief op een tussenstation uitgestapt, meldt de politie.

SIGNALEMENT

Het gaat om een blank man tussen de 1.75 - 1.80 meter lang. Hij had kort donker haar en een ringbaard. Hij droeg een bril, maar mogelijk heeft hij deze onderweg verloren. Hij was gekleed in een donkere jas, een blauwe spijkerbroek met gaten boven de knie en droeg witte sneakers. Verder had hij een rugzak bij zich en sprak hij Engels.


Reageren op dit bericht? Mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.
Nieuwsoverzicht uit de Domstad

- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -