Bingo FM Bingo FM Bingo FM Bingo FM

- advertentie -

Drugsgebruik, poepen en wildplassen: politie gaat vaker surveilleren in Utrechtse Park Oog in Al

UTRECHT - De politie gaat de komende tijd extra surveilleren in Park Oog in Al. Volgens de wijkagent is er de laatste tijd veel overlast in het park.

Zo kreeg de wijkagent gisteravond de melding dat 'op de bult bij de bankjes' in Park Oog in Al iemand mogelijk harddrugs aan het gebruiken was. De agent trof ter plaatse vijf mannen aan die bier dronken. Een man wilde net gaan wildplassen, maar zag de agent nog net op tijd.

De wijkagent heeft de namen van de vijf mannen genoteerd en ze vervolgens weggestuurd. Een van de mannen was het hier volgens de agent niet mee eens en ging onder luid protest weg.

Het is niet het eerste incident in het park, schrijf de wijkagent op Instagram. Afgelopen week werd een man betrapt die zijn behoefte deed in de bosjes achter de bankjes. Twee maanden geleden was er nog een steekincident. Ook ligt er steeds meer afval in het park. Buurtbewoners melden al langer dat ze zich niet altijd veilig voelen in het park.Reageren op dit bericht? Mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.
Nieuwsoverzicht uit de Domstad

- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -