Bingo FM Bingo FM Bingo FM Bingo FM

Inbraak bij Heel Holland Bakt-ster, brownies weg

1/2
AMEIDE - Een zwarte dag voor Marjolein van Till. Bij de winkel in Ameide van de finalist van Heel Holland Bakt van vorig jaar is ingebroken. De dieven gingen er onder meer vandoor met brownies en haar telefoonoplader.

Volgens Van Till zijn er verder geen grote of waardevolle spullen meegenomen uit haar nieuwe winkel, die officieel nog niet eens echt open is. "Veel rommel en kapotte deuren, maar vooral het gevoel. Mijn plekje waar ik samen met anderen zo hard voor werk, opengebroken en overhoop gehaald", aldus een verdrietige Marjolein. "Ik ben zo boos."

Wel is ze alweer aan het bakken, zodat ze morgen weer bestellingen kan leveren. "De keuken heb ik schoongemaakt en ik ben alweer aan de slag voor morgen."

Sinds eind januari is ze in de weer in het nieuwe winkeltje. Eerder maakten we er een uitgebreide reportage over. Ook bij de naastgelegen kringloopwinkel werd vannacht ingebroken. Ook daar lieten de boeven een ravage achter.


 De politie voor de winkel van Van Till vanochtend. De politie voor de winkel van Van Till vanochtend. | Foto: Marjolein van Till


Reageren op dit bericht? Mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.
Nieuwsoverzicht uit de Domstad