Bingo FM Bingo FM Bingo FM Bingo FM

- advertentie -

Twee gewonden na bizar auto-ongeluk langs Utrechtse singel

1/4
UTRECHT - Bij een zwaar auto-ongeluk langs de singel in Utrecht zijn vanavond twee mannen gewond geraakt. Hun auto werd gelanceerd op de hoek van de Bleekstraat en de Catharijnesingel, sloeg over de kop en belandde op z'n zij op de stoep.

Het eenzijdige ongeluk gebeurde rond 20.30 uur. De bestuurder knalde op een betonnen verhoging langs de weg. Via een woonhuis kwam de wagen pas tot stilstand. Wonder boven wonder konden de inzittenden op eigen kracht uit de auto komen, meldt een persfotograaf ter plaatse.

De politie zette de weg tijdelijk af voor ander verkeer en heeft een onderzoek ingesteld. Beide slachtoffers zijn naar het ziekenhuis gebracht. Het is onduidelijk hoe ze er precies aan toe zijn.

Zwaar verkeersongeluk bij Utrechtse singel


 Het lijkt een wonder dat de inzittenden zelfstandig uit de auto konden komen. Het lijkt een wonder dat de inzittenden zelfstandig uit de auto konden komen. | Foto: Michiel van Beers

 De politie zette een deel van de Catharijnesingel af voor verkeer na de crash. De politie zette een deel van de Catharijnesingel af voor verkeer na de crash. | Foto: Michiel van Beers
Reageren op dit bericht? Mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.
Nieuwsoverzicht uit de Domstad

- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -