Bingo FM Bingo FM Bingo FM Bingo FM

- advertentie -

Foyer Utrechts theater draagt naam tv-coryfee Mies Bouwman

1/3
UTRECHT - De Mies Bouwman Foyer in het Beatrix Theater Utrecht is vandaag officieel geopend. Presentator Robert ten Brink deed dat door een portret van de iconische presentatrice te onthullen.

Bouwman presenteerde jarenlang haar legendarische show En van de Acht vanuit Utrecht. Albert Verlinde vond het tijd om de overleden tv-coryfee op een bijzondere manier te herdenken en koos daarom deze plek uit.

Opening van de Mies Bouwman Foyer


BLIJVEND EERBETOON

"We ontvangen hier iedere dag 1500 mensen, die vanaf vandaag Mies haar naam en portret prominent in de foyer zien hangen. Een zeer terecht en blijvend eerbetoon aan de koningin van de Nederlandse televisie", aldus Verlinde. Hij is algemeen directeur bij Stage Entertainment Nederland en daarmee eindverantwoordelijk voor het Beatrix Theater.

Bij de opening waren ook de zoon en dochter van Mies Bouwman aanwezig, net als burgemeester Jan van Zanen van Utrecht en tientallen fotografen en journalisten.

 Burgemeester Jan van Zanen en de afvaardiging van de Nederlandse pers. Burgemeester Jan van Zanen en de afvaardiging van de Nederlandse pers. | Foto: RTV Utrecht / Peter Huting


Reageren op dit bericht? Mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.
Nieuwsoverzicht uit de Domstad

- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -