CSW verliest duel waarvan nog 3 minuten uitgespeeld moesten worden

© Geert Lommers
WILNIS - De voetballers van CSW uit Wilnis hebben in de Eerste Klasse A een opvallende nederlaag geleden. De eindstand tegen AFC was 3-1. Dat was nog niet zo opvallend, wel dat vandaag slechts drie minuten gespeeld werden.
Op 8 december van het vorige jaar waren de eerste 87 minuten gespeeld. Bij een stand van 2-1 in het voordeel van thuisploeg AFC besloot de scheidsrechter het duel te staken na aanhoudend commentaar op de leiding.
Beide ploegen wilden het duel toen uitspelen, maar dat gebeurde niet. De KNVB besloot dat CSW nog een keer de reis moest maken naar Sportpark Goed Genoeg voor drie minuten. Daarin kregen de voetballers uit Wilnis nog één goal om de oren, gescoord door Mike van den Steenhoven.
In de stand blijft CSW onderin de middenmoot meedraaien, op plek elf met 19 punten uit 17 duels.