Eemdijk hekkensluiter af na ruime overwinning

Doelpuntenmaker Jasper Bolland op archiefbeeld
Doelpuntenmaker Jasper Bolland op archiefbeeld © Orange Pictures
BUNSCHOTEN-SPAKENBURG - Eemdijk heeft in de Derde Divisie A gewonnen van ODIN'59. De ploeg van Ruud van de Geest was in het uitduel met 5-2 duidelijk te sterk.
Eemdijk kende een goede eerste helft tegen de nummer zes van de competitie. Na 25 minuten spelen had het een 3-0 voorsprong te pakken. Renko van Eeken en Zakaria el Benay hadden Eemdijk op 2-0 voorsprong gebracht. Vervolgens kreeg Eemdijk een strafschop. Rafik el Hamdi faalde niet: 3-0.
Na een kwartier in de tweede helft maakte Milo Cremers namens ODIN'59 de 3-1. Die score bleef zo'n 25 minuten op het scorebord staan, totdat invaller Jasper Bolland in de 76e minuut voor de 4-1 tekende. Daarmee was het nog niet gedaan. David van de Groep maakte vervolgens nog de 5-1. Het werd zelf nog 5-2. Milo Cremers maakte zijn tweede eretreffer van de middag.
16' Renko van Eeken [0-1]
18' Zakaria el Benay [0-2]
24' Rafik el Hamdi [0-3, pen]
61' Milo Cremers [1-3]
76' Jasper Bolland [1-4]
84' David van de Groep [1-5]
88' Milo Cremers [2-5]
Eemdijk klimt in de Derde Divisie A van de achttiende naar de zeventiende plaats. Het verschil met nummer zestien De Dijk is slechts 1 punt. Eemdijk heeft hetzelfde aantal punten, elf, als hekkensluiter Achilles'29, maar 'De Diekers' hebben een beter doelsaldo.