GVVV krijgt wat het verdient: nul punten

© RTV Utrecht / Bert Kous
VEENENDAAL - GVVV heeft aan de reis naar Jong Almere City geen punten overgehouden. De Veenendalers creëerden haast niets en gingen dan ook met 2-0 terecht onderuit.
Verslaggever Bert Kous over nederlaag van GVVV
Na vijf minuten spelen kopte Soufiane Lagmouchi bijna raak. Dat was gelijk de enige kans van de Veenendalers geweest in het duel. Jong Almere City was in de 30e minuut dicht bij de openingstreffer. Een vrije trap van de beloften ploeg belandde op de paal. Het spel van GVVV was niet best. "Als GVVV het hele seizoen zo zou spelen dan was het een degradatiekandidaat", sprak verslaggever Bert Kous in Namen en Rugnummers.
Niek Oosterlee:"Dit was heel erg slecht"
Pas in de 75e minuut viel de eerste treffer van het duel. Kenneth Aninkora kon de bal eenvoudig binnenschieten na een snel genomen vrije trap. Tien minuten later besliste Jong Almere City de wedstrijd. Nicky van Hilten bepaalde de eindstand op 2-0.
75' Kenneth Aninkora [1-0]
87' Nicky van Hilten [2-0]
GVVV staat in de Tweede Divisie op de elfde plaats.
Roy Terschegget:"Te veel balverlies, te veel slordigheden"