Bingo FM Bingo FM Bingo FM Bingo FM

Aanhoudingen na groot onderzoek bedrijventerrein Nieuw Overvecht

UTRECHT - De politie heeft dinsdagtijdensde controle op bedrijventerrein Nieuw Overvecht twee aanhoudingen verricht. Verder zijn er goederen in beslag genomen en diverse andere overtredingen geconstateerd.

Een persoon werd aangehouden wegens het verstoren van de openbare orde. Een ander persoon is aangehouden bij op verdenking van witwassen. Bij het bedrijf waar die laatste persoon werkzaam was, is ook een grote som geld in beslag genomen. In het vervolg hierop heeft de politie ook in een woning in Utrecht en een bedrijf in Zeist onderzoek gedaan.

ONDERZOEK

De politie voerde de controle op het bedrijventerrein uit naar aanleiding van verschillende meldingen en informatie dat ze uit een onderzoek hadden gehaald. Daardoor vermoedde de politie dat sommige bedrijven zich niet aan de regels hielden.

Bij de controlezijn verder nog een partij nepkleding, gestolen auto-onderdelen, valse kentekenplaten en verdovende middelen in beslag genomen. Ook waren er overtredingen op het gebied van vergunningvoorschriften, milieuvoorschriften, bestemmingsplan (waarvan n vermoeden van illegale bewoning) en brandveiligheid geconstateerd. Deze overtredingen worden nog verder onderzocht.


Reageren op dit bericht? Mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.

Lees ook
Nieuwsoverzicht uit de Domstad