afgelopen voorjaar.Tegen de 19-jarige F.S." /> afgelopen voorjaar.Tegen de 19-jarige F.S. (Foto: Facebook Politie Utrecht Stad)" /> afgelopen voorjaar.Tegen de 19-jarige F.S." /> Bingo FM is de stadsradio voor Utrecht met de hele dag de gezelligste Nederlandstalige muziek!

Bingo FM Bingo FM Bingo FM Bingo FM

OM eist cel tegen inbrekers Eye Wish Leidsche Rijn

LEIDSCHE RIJN - Het Openbaar Ministerie (OM) heeft korte celstraffen geŽist tegen de twee Utrechtse verdachten van een inbraak bij brillenzaak Eye Wish in Leidsche Rijn, afgelopen voorjaar.

Tegen de 19-jarige F.S. eist het OM 106 dagen cel (de lengte van het voorarrest) plus een taakstraf van zestig uur. In verband met een eerdere veroordeling moet S. aan allerlei bijzondere voorwaarden voldoen. Zo moet hij wonen onder toezicht of meedoen aan een project waarbij hij begeleid woont. De officier van justitie wil dat deze voorwaarden strenger in de gaten worden gehouden.

Tegen de even oude G.M. eist het OM drie maanden gevangenisstraf. Hij zat pas 65 dagen in voorarrest en moet dus nog een maand zitten, vindt de aanklager.


Reageren op dit bericht? Mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.
Nieuwsoverzicht uit de Domstad