Bingo FM Bingo FM Bingo FM Bingo FM

HKU-studente verliest fotoalbums: "Ik schrijf dit door mijn tranen heen"

UTRECHT - HKU-studente Quiah Shilue is ten einde raad. Ze is twee dierbare fotoalbums verloren, albums die haar ouders meenamen vanuit de burgeroorlog in Liberia. "Dit bericht schrijf ik door mijn tranen heen", mailt ze ons.

Alsof dat nog niet genoeg is wilde ze de foto's gebruiken in een voorstelling. Quiah studeert aan de HKU in Utrechten zit in het laatste jaar van de Acteursopleiding. Samen met haar broertje van 9 maakt ze een voorstelling, waarin de foto's een rol moesten krijgen.

Ze verloor de twee albums afgelopen vrijdag, toen ze de tas waarin ze zaten waarschijnlijk ergens vergat. Volgens Quiah was dat waarschijnlijk in de trein (Utrecht-Venlo) of in de bus (Arriva bus 154,156 of 157 richting Raadhuisplein Son en Breugel).

OUDE KINDERFOTO'S

"Pas toen ik weer bij mijn moeders huis aankwam, realiseerde ik me dat ik de albums kwijt was geraakt", schrijft ze. "Veel van de foto's zijn met familieleden, herinneringen en oude kinderfoto's die ik ben verloren. En album is groot en donkerblauw en de ander is klein met een bloemetjesprint."

Quiah maakte een paar dagen eerder wat foto's van het album toen ze wat foto's koos voor de voorstelling. De foto boven dit artikel komt uit een van de albums.

Wie weet waar de albums zijn is ze 'eeuwig dankbaar'. Wie er iets over weet kan mailen naar nieuws@rtvutrecht.nl, wij zullen de informatie dan doorsturen naar Quiah.


Reageren op dit bericht? Mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.
Nieuwsoverzicht uit de Domstad