miscommunicatie met het vliegveldpersoneel gearresteerd." /> miscommunicatie met het vliegveldpersoneel gearresteerd. (Foto: Google Streetview)" /> miscommunicatie met het vliegveldpersoneel gearresteerd." /> Bingo FM is de stadsradio voor Utrecht met de hele dag de gezelligste Nederlandstalige muziek!

Bingo FM Bingo FM Bingo FM Bingo FM

- advertentie -

Bloemistenechtpaar Leersum probeert draad weer op te pakken

LEERSUM - John en Henny Achterberg uit Leersum proberen de draad in Nederland weer op te pakken nadat zij vorige maand op de luchthaven van Istanbul in voorarrest werden geplaatst.

Het stel werd door†miscommunicatie met het vliegveldpersoneel gearresteerd. Het bloemistenechtpaar werd daarna in Turkije bijgestaan door een Turkse advocaat en door de Nederlandse ambassade en het consulaat.

De rechter oordeelde vorige week dat de twee onschuldig zijn. "John en Henny Achterberg zijn inmiddels weer in Nederland. Zij hebben tijd nodig om hetgeen hen overkomen is in Turkije te verwerken en de draad weer op te pakken in Leersum", schrijft de gemeente in een schriftelijke verklaring.

Het echtpaar bedankt iedereen die met hen heeft meegeleefd en hen heeft gesteund in de afgelopen periode. "Het heeft hun enorm goed gedaan! Op dit moment hebben zij vooral behoefte aan rust in hun eigen vertrouwde omgeving."

De bloemenwinkel gaat naar verwachting op 1 oktober weer open.


Reageren op dit bericht? Mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.

Lees ook
Nieuwsoverzicht uit de Domstad

- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -