aangehoudenvoor een schietincident in Amsterdam, moet langer in voorarrest blijven." /> aangehoudenvoor een schietincident in Amsterdam, moet langer in voorarrest blijven. (Foto: ANP)" /> aangehouden voor een schietincident in Amsterdam, moet langer in voorarrest blijven." /> Bingo FM is de stadsradio voor Utrecht met de hele dag de gezelligste Nederlandstalige muziek!

Bingo FM Bingo FM Bingo FM Bingo FM

- advertentie -

Voorarrest Woerdens motorbendelid na beschieting verlengd

WOERDEN - De41-jarige man uit Woerden die vrijdag werd aangehoudenvoor een schietincident in Amsterdam, moet langer in voorarrest blijven. Dat heeft de rechter-commissaris van de Amsterdamse rechtbank bepaald.

DeWoerdenaar wordt onder meer verdacht van veroorzaken van een ontploffing, vernieling van een kantorencomplex, poging tot moord en wapenbezit. Hij is lid vande motororganisatie Catch Wagoh MC Main Triad enmag alleen contact hebben met zijn advocaat.

Op donderdag 21 juni werd een kantoorpand aan de Teleportboulevard in Amsterdam rond 23.00 uur beschoten. In het pand zit onder meer Pijper Media, de uitgever van bladen als Panorama en Nieuwe Revu.

De politie stelde na onderzoek vast dat het pand was beschoten met een antitankwapen.


Reageren op dit bericht? Mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.

Lees ook
Nieuwsoverzicht uit de Domstad

- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -