Bingo FM Bingo FM Bingo FM Bingo FM

Waar is de ketting van Anne Faber?

UTRECHT - De familie van Anne Faber is op zoek naar het verdwenen kettinkje†dat ze van haar vader Wim†kreeg. Gisteren was een foto van het sieraad te zien in het tv-progamma Jinek, waar oom Hans Faber te gast was om te reageren op de rechtbankzittingen van deze week.

Michael P. hoorde†gisteren†28 jaar celstraf en tbs met dwangverpleging eisen. De eerder veroordeelde zedendelinquent, die bij een†instelling in Den†Dolder†de vrijheid kreeg om naar buiten te gaan,†heeft bekend dat hij†de 25-jarige Utrechtse†heeft verkracht en gedood.

De familie van Anne vermoedt dat†P.†haar oorbellen en†ketting heeft gestolen en verkocht, al zegt†de 28-jarige†man†zelf niet te weten wat ermee is gebeurd.†Hans Faber zei gisteren het volgende in de talkshow Jinek: "Hij heeft Anne begraven en daarvoor waarschijnlijk van haar sieraden ontdaan. Het was iemand die verslaafd was aan ritalin en altijd geld nodig had. Het waren waardevolle sieraden, dus het kan goed zijn dat hij ze heeft verkocht en dat ergens in Nederland iemand ze heeft."

De ketting van†18 karaat goud heeft een†geslepen diamant†als hanger.†Anne kreeg het van haar vader.†Als†ze ooit in nood zou komen zou ze de ketting kunnen inruilen voor geld, zodat ze†altijd naar huis kon komen.

Herkent u deze ketting? Neem dan contact op met de Opsporingstiplijn: 0800-6070


Reageren op dit bericht? Mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.

Lees ook
Nieuwsoverzicht uit de Domstad