een zoekactie op touw na de melding over een man in een jasje van de New Yorkse politie (NYPD) en een mogelijk vuurwapen.Twaalf agenten metkogelwerende vesten en een politiehondkamden de buurt uit enook werd er een politiehelikopter ingezet.Gisteravond bleekhet om twee jongens van 16 jaar te gaan, die verkleed waren als agenten en met nepwapens over straat liepen." /> een zoekactie op touw na de melding over een man in een jasje van de New Yorkse politie (NYPD) en een mogelijk vuurwapen.Twaalf agenten metkogelwerende vesten en een politiehondkamden de buurt uit enook werd er een politiehelikopter ingezet.Gisteravond bleekhet om twee jongens van 16 jaar te gaan, die verkleed waren als agenten en met nepwapens over straat liepen. (Foto: ANP)" /> een zoekactie op touw na de melding over een man in een jasje van de New Yorkse politie (NYPD) en een mogelijk vuurwapen. Twaalf agenten met kogelwerende vesten en een politiehond kamden de buurt uit en ook werd er een politiehelikopter ingezet.Gisteravond bleek het om twee jongens van 16 jaar te gaan, die verkleed waren als agenten en met nepwapens over straat liepen." /> Bingo FM is de stadsradio voor Utrecht met de hele dag de gezelligste Nederlandstalige muziek!

Bingo FM Bingo FM Bingo FM Bingo FM

Gewapende man Vleuterweide blijkt verklede jongen

UTRECHT - De gewapende man die werd gezochtin Vleuterweide blijkt een verklede jongen te zijn.

De politie zette gistermiddageen zoekactie op touw na de melding over een man in een jasje van de New Yorkse politie (NYPD) en een mogelijk vuurwapen.Twaalf agenten metkogelwerende vesten en een politiehondkamden de buurt uit enook werd er een politiehelikopter ingezet.

Gisteravond bleekhet om twee jongens van 16 jaar te gaan, die verkleed waren als agenten en met nepwapens over straat liepen. Volgens de politie hadden ze geen gewelddadige motieven en waren ze zich niet bewust van de ophef die ze veroorzaakten. De nepwapens zijn in beslag genomen.


Reageren op dit bericht? Mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.
Nieuwsoverzicht uit de Domstad