Bingo FM Bingo FM Bingo FM Bingo FM

- advertentie -

Doden ongeluk Uithof zijn twintigers uit Maarssen en De Meern

UTRECHT - De automobilist die woensdagavond betrokken was bij de dodelijke crash op de Uithof in Utrecht ligt zwaargewond in het ziekenhuis, meldt de politie. Het is een 37-jarige Utrechter. Een 26-jarige Maarssenaar en een 22-jarige man uit De Meern die in de Ford zaten, hebben het ongeluk niet overleefd, zo werd woensdagavond al bekend.

De auto reed rond 19.20 uur tegen bus 12 en kwam met hoge snelheid tot stilstand tegen een paal. Het ongeluk gebeurde op de kruising van de Weg tot de Wetenschap en de Sorbonnelaan. Hulpdiensten troffen drie gewonde mannen aan. De bestuurder zat klem en moest uit het autowrak bevrijd worden. Hij ligt in het ziekenhuis.

De 26-jarige Maarssenaar was al overleden. De 22-jarige man uit De Meern was naast de auto terecht gekomen en werd naar het ziekenhuis gebracht. Hij kon daar niet meer gered worden.

De politie onderzoekt de toedracht van de aanrijding. Voor zover bekend zijn de inzittenden van de bus ongedeerd gebleven. Getuigen van de aanrijding die nog niet met de politie gesproken hebben, kunnen contact op te nemen via 0900-8844.

Reageren op dit bericht? Mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.

Lees ook
Nieuwsoverzicht uit de Domstad

- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -