We hebben een nieuwe app en website. Misschien is niet alles meteen duidelijk en daarom hebben we een aantal vragen met antwoorden op een rij gezet.

Wat is er nieuw?

We hebben zoveel mogelijk functies aangehouden omdat we weten dat jullie daar graag gebruik van maken. Soms zal het even zoeken zijn, maar we hopen dat je er snel aan went. De prgramma's zijn beter terug te luisteren. Ook is het makkelijker geworden om met de presentator in contact te komen. En we hebben een donkere modus in de app.

Hoe zet ik de donkere modus aan in de app?

Je kunt nu ook kiezen voor de zogeheten "dark modus" op de app. Die zet je aan door rechtsonder op "meer" te drukken en vervolgens op "instellingen". Daar kun je kiezen voor donkere modus. Als je daar op drukt kan je kiezen of je de modus aan wil, uit wil of dat je wil dat de modus zich aanpast aan de dag.

Ik heb de donkere modus op automatisch staan, maar toch blijft mijn achtergrond donker. Hoe kan dat?

Dat ligt aan de instellingen van je telefoon. Kijk of je toestel op de donkere stand staat (het maantje). Als die geactiveerd is, dan moet je de donkere stand uitzetten.

Waarom is er zoveel wit aan de zijkant van het beeld van de website op een desktop?

We hebben de nieuwe app en site tegelijk ontworpen. Bij het vormgeven zijn we uitgegaan van mobiel, omdat verreweg de meeste mensen mobiele app of de mobiele website gebruiken. Daardoor is de website op de laptop of desktop wat smaller.

Kan ik de letters vergroten of verkleinen?

Dat kan. Je kan in een artikel op de aA klikken rechtsboven. Je kan ook naar de app-instellingen gaan en daar de lettergrootte aanklikken die je prettig vindt.

Kan ik ook de foto vergroten in de app?

Nog niet, maar dat willen we wel gaan doen.

Ik wil in contact komen met de studio, kan dat?

Zeker. Voor het aanvragen van je lievelingsnummer kun je het formulier invullen onder het menu 'verzoekplaat'. Voor andere vragen, druk op de knop 'tip de redactie' op de website of 'tip' op je mobiel (rechtsboven). Je komt dan uit bij de medewerkers van Bingo FM.