Politie zoekt nóg twee verdachten voor steekpartij in theehuis

© Politie Midden-Nederland
Utrecht - Op 22 augustus vindt een steekpartij plaats in een theehuis aan de Marco Pololaan. Daarbij raken drie mensen gewond, van wie één zeer ernstig. Meteen na het incident heeft de politie drie verdachten aangehouden. Maar nu blijkt dat er nóg twee verdachten bij betrokken waren.

Ruzie

In de nacht van maandag 21 op dinsdag 22 augustus loopt een ruzie in het theehuis uit op een steekpartij, waarbij drie mannen uit Utrecht en Nieuwegein gewond raken. Eén van deze mannen raakt zelfs zwaargewond. Hij vertoont verlammingsverschijnselen en ligt nog steeds in het ziekenhuis, waarna hij nog maanden moet revalideren.
Het steekincident vond plaats in een theehuis aan de Marco Pololaan in Utrecht
Het steekincident vond plaats in een theehuis aan de Marco Pololaan in Utrecht © Koen Laureij

Aanhoudingen

In de nacht van het incident heeft de politie direct een onderzoek gestart, waarbij er ook meteen 3 mannen zijn aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij deze steekpartij. Het gaat hier om een 62-jarige, een 41-jarige en een 37-jarige man.

Twee verdachten nog gezocht

Uit recent onderzoek blijkt dat er nog twee mogelijke verdachten rondlopen die de politie heel graag zou willen spreken. Deze twee verdachten zijn vastgelegd op beveiligingscamera's in de omgeving, in de bewuste nacht van de steekpartij. Bekijk hier de beelden:

Tips

Herken jij de mannen die op de beelden te zien zijn? Laat het weten en bel de tiplijn: 0800 - 6070. Anoniem een tip doorgeven kan door te bellen met Meld Misdaad Anoniem: 0800 - 7000.
Uitzending 4 oktober 2023
Bureau Hengeveld is een samenwerking tussen RTV Utrecht, Politie Midden-Nederland en het Openbaar Ministerie.