Zware mishandeling in Utrechts café

© RTV Utrecht
Utrecht - UPDATE 13 JULI: Kijkers hebben deze twee agressieve mannen herkend en hun naam via Meld Misdaad Anoniem doorgegeven. Zaak opgelost! Veel dank voor het doorgeven van de tips!
Na een avondje stappen worden twee mannen mishandeld in een café aan de Voorstraat. Beiden raken flink gewond. De daders staan op bewakingsbeeld.
Een groep vrienden gaat zaterdag 11 maart een avondje stappen. Rond 02:45 uur komen ze terecht in een café aan de Nobelstraat. Het is erg druk en iedereen staat dicht op elkaar. De vrienden zijn een beetje met elkaar aan het dollen op de dansvloer en daar is iemand anders niet van gediend. Deze agressieve man slaat het slachtoffer de hele dansvloer over.

Schoppen en slaan

Dan komt de tweede verdachte in beeld; hij schopt hard naar één van de vrienden van het slachtoffer. Daarna probeert hij die andere agressieveling onder bedwang te krijgen, maar schopt en slaat ondertussen zelf nog flink om zich heen. Uiteindelijk grijpt de beveiliging in en die zet de twee agressievelingen eruit.

Signalementen

Verdachte 1 (deelde de eerste klappen uit)
- rond de 20 jaar
- ongeveer 1.75m
- gezet postuur
- donker haar, strak achterover gekamd
- blauw overhemd, merk Ralph Lauren
Verdachte 2
- ook rond de 20 jaar
- 1.90m
- slank postuur
- blond of rossig haar
- trui, merk Kenzo
Weet jij wie deze mannen zijn? Pak dan nu de telefoon en bel de tiplijn: 0800 -6070 of Meld Misdaad Anoniem: 0800 - 7000. Je kunt ook het online tipformulier invullen.
Uitzending 28 juni 2023
Bureau Hengeveld is een samenwerking tussen RTV Utrecht, Politie Midden-Nederland en het Openbaar Ministerie