Weer explosie bij woning in Leidsche Rijn

© Peters Hotnews
Utrecht - Voor de tweede keer in korte tijd heeft iemand een explosief tot ontploffing gebracht op de Melissekade in Utrecht. De politie onderzoekt of de explosie te maken heeft met eerdere explosie bij een andere woning in de straat.
De explosie vond plaats rond 01.30 uur in de nacht van zaterdag 14 op zondag 15 januari. Er klonk een heel harde knal waarbij de ruit van de woning eruit vloog en drie geparkeerde auto's flink beschadigd raakten. De bewoners waren op het moment van de explosie niet thuis.

Getuigen

Op dit moment is de politie dringend op zoek naar getuigen. Mensen die in de bewuste nacht voor of na de explosie iets verdachts hebben gezien in de omgeving van de Melissekade, wordt verzocht contact op te nemen. Mensen in de omgeving die een beveiligingscamera bij hun woning hebben, wordt gevraagd om de beelden van die nacht te bekijken en ze door te sturen naar de politie als daar iets verdachts op te zien is.

Tips

Heeft u informatie over deze aanslag, bel dan de tiplijn: 0800 - 6070 of Meld Misdaad Anoniem: 0800 - 7000. Beelden kunt u delen via politie.nl/upload.
Uitzending 18 januari 2023
Weer explosie in de Melissestraat in Leidsche Rijn
Bureau Hengeveld is een samenwerking tussen RTV Utrecht, Politie Midden-Nederland en het Openbaar Ministerie