Man randt vrouw aan in fietsenstalling Utrecht Centraal Station

Utrecht - Als een vrouw haar fiets uit de stalling wil halen wordt ze door een man onzedelijk betast. Door te schoppen en te gillen weet ze hem weg te jagen.

Gebrekkig Nederlands

Het gebeurde donderdagmiddag 2 december rond 18:00 uur. Als de 30-jarige vrouw haar fiets wil pakken komt een man haar tegemoet lopen. Hij spreekt haar aan in gebrekkig Nederlands en schakelt dan over naar het Frans. Ze negeert hem. Dan komt hij dichterbij en betast haar onzedelijk. Ze draait zich om, schreeuwt en geeft hem een harde trap. Ze wil maar éen ding en dat is zo snel mogelijk weg en probeert weer het slot te openen. Dan randt hij haar weer aan en ze schreeuwt nog harder tegen hem. Dat is voor hem kennelijk de druppel, want hij loopt weg.

Getuigen

Andere mensen hebben haar geschreeuw gehoord en kwamen naar haar toe. Maar toen was de man al weg. Ze fietst naar huis en vertelt het aan haar vriend.

Bewakingsbeeld

Dankzij de bewakingscamera's in de stalling is er beeld van de man. De vrouw had de indruk dat hij onder invloed van drugs was.
Signalement
- lichte huid
- ongeveer 1.75m
- donker, kort haar
- baard
- spleet tussen voortanden
- zwarte kleding
- zwart petje
De politie spreekt graag mensen die gezien hebben hoe hij het slachtoffer aanrandde of haar hebben horen schreeuwen. Het gebeurde donderdag 2 december even na 18:00 uur. Bel de tiplijn: 0800 - 6070 of naar Meld Misdaad Anoniem: 0800 - 7000.
Uitzending 26 januari 2022
Bureau Hengeveld is een samenwerking tussen RTV Utrecht, Politie Midden-Nederland en het Openbaar Ministerie